NEWS

04.11.2018

Aceasta postare este dedicata tuturor potentialilor clienti sau tuturor celor, care sunt in cautarea unui fotograf pentru sedinte foto.

Foarte des mi se pune intrebarea ce oferiti, cat oferiti si in ce calitate..? Mai jos este prezentat un colaj din 3 fotografii.

1.Sus-stinga este formatul RAW— formatul crud al fotografiei, asa cum fotograful il preia din aparatil de fotografiat, lipsit de orice corectie sau retusare.

2.Sus-dreapta este fotografia redactata la culoare-lumina (свето-цвето-корекция) o corectie minimala, anume in asa corectie primiti toate fotografiile reusite din sesiunea foto.


3. Jos-centru este retusarea artistica a aceleiasi fotografii, care se face la un numar limitat in dependenta de pachetul stabilit, este o redactare mult mai profunda și mai de durata, care include neaparat lucrul cu pielea, defectele vizibile, schimbul culorilor, nuantare, efecte artistice precum raze de lumina, ninsoare, apus s.a.m.d.

22.09.2018

Acum ca se apropie cea mai colorata luna a anului, luna octombrie, vom vorbi despre pregatirea vestimentara pentru sedintele foto din toamna aurie.

Iata cateva momente la care ar trebui sa atrageti atentia in timp ce Va pregatiți de sedințele foto tomnatice:

Stilul vestimentar. Vestimentatia trebuie sa corespunda locației alese! Acilasi stil vestimentar pentru toata familia. Daca sedinta are loc in parc sau alta locatie in natura, nu imbracati rochii sau costume de oficiu, caci se privește lipsit de armonie.

Hainele trebuie sa fie identice după gradul de termoprotectie. Daca toti sunt in palton, nimeni nu trebuie sa fie in maiou…

Mixarea partii superioare a ansamblului cu cea de jos. Nu imbracati toti membrii familiei in aceiasi culoare, spre exemplu toti in pulovere oranje. Culorile trebuie sa fie mixate, cineva sus in culoarea data, cineva –jos iar cineva in intregime in nuanta respectiva. Daca va este complicat sa mixati culorile, luati una din culorile de baza (bej sau sur) si asortati la ea una din culorile din gama tomnatica.

Utilizati accesorii- fulare, palarii, chipiuri s.a. Acestea ofera o finalitate lookului D-ra.

Toamna este foarte actuala utilizarea diverselor facturi – tricotaje din lana cu impletituri voluminoase, blana, catifea sau alte materiale textile.

In cazul in care familia este mare, recomand sa luati ca baza culorile clasice (bej, maro, sur) mixandu-le cu nuante tomnatice –

albastru si galben, oranj si verde sau marsalla.

In postare sunt prezente exemple de vestimentatie  si mixuri coloristice potrivite sedintelor foto de toamna.

Va reamintesc ca succesul fotografiei frumoase depinde 80% de vestimentatia pe care o purtati!

Va astept cu drag la sedinte foto cu programari preventive.

 

28.08.2018

O vara care parca a inceput ieri, se termina astazi. O alta vara…

Pleaca, si nu se mai intoarce decat la anul.. dar va fi altfel, stiu asta. Pleaca, dar ramane. Ramane in sufletul meu, acolo adanc de tot, si nu voi putea s-o scot nici daca voi vrea. Stiu asta!Uite-te si tu! Vrea sa plece, dar abia isi cara bagajele. Se vede ca nici ea nu vrea asta… Se taraste spre iesire… Coridorul e lung, si pleaca singura acolo departe. Are bagajele pline de amintiri cu mine, cu tine, cu toata lumea. Le ia cu ea, pentru ca ne iubeste la fel de tare cum o iubim si noi pe ea. Oare ce imagine cu mine a luat Vara?..

Mai multe frumuseti cu minunata Mihaela in portofoliu PORTRAITS

 

 

27.05.2018

„Cand esti insarcinata, nu te gandesti la nimic altceva decat la cum sa ai din nou propriul trup doar pentru tine.

Cu toate acestea, dupa ce ai dat nastere, realizezi ca cea mai mare parte din tine este acum oarecum externa,

expusa la tot felul de pericole asa ca iti petreci restul vietii tale incercand sa-ti dai seama cum sa o tii suficient de aproape.

Acesta este lucrul ciudat la a fi mama: pana cand nu ai un copi, nici macar nu realizezi ca ti-a lipsit unul.” ― Jodi Picoult, Vanishing Acts

Mai multe fotografii cu frumoasa Felicia le veti gasi in portofoliu!

 

05.05.2018

Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii noastre.

Ea, pentru fiecare dintre noi reprezinta un basm incomprehensibil si vesnic, plin de momente frumoase si agreabile.

Aceasta lume a povestilor ne-a oferit FERICIREA, ne-a facut intr-adevar sa ne simtim fericiti.

Copilaria este cea mai dulce perioada, si noi fiecare din ea am muscat cite o bucata.

Mai multe frumuseti cu aceasta dulce minune puteti viziona in galeria CHILDHOOD

17.02.2018

O sa incerc sa Va provoc sa pastrati frumos amintirile…

Cu cea mai mare placere o sa fac machetarea unei fotocarti din cele mai frumoase fotografii ale sedintelor foto, petrecute cu Voi!

 

 

 

14.02.2018

Aceasta pagina o voi deschide in ziua unei sarbatori minunate, dedicate DRAGOSTEI!

Si asa cum dragostea nu are varsta…aceasta serie va fi una perfecta!

Demult visam sa petrec o sedinta foto intr-o livada plina de mere, si iata ca visul meu s-a implinit intr-o insorita dupa-amiaza a lunii septembrie…

Cu minunatii mei protagonisti am facut cunostinta inca din primele zile de viata, cind abea faceau cunostinta cu lumea inconjuratoare. 

Si iata-i deja alergind pe piciorusele lor, fiecare cu un caracter anume la inceput de formare…

A fost foarte amuzant procesul, caci sa lucrezi in cadru cu doi copii mici este o adevarata provocare, dar a meritat tot efortul, pentru care aduc sincere multumiri parintilor!

Aveti niste copii deosebiti!!!

Asa dar, Va invit in lumea inocenta a copilariei…cu aroma de mere coapte si un soare blind al unui apus de toamna devreme…

(intreaga serie o puteti viziona in galeria FAMILY , albumul «Prima Dragoste» )